Referenties

Onze klanten

De onderstaande bedrijven en (overheids)organisaties maken gebruik van onze software oplossingen.

Het Muziektheater

Logo Het Muziektheater

Het Muziektheater Amsterdam is het bewonerstheater voor Het Nationale Ballet en De Nederlandse Opera.

De afdeling Onderhoud Theater Techniek maakt voor het plannen van al het correctief en preventief onderhoud van alle apparatuur van het theater gebruik van de software van Innogy.

Het Energiehuis

Logo Het Energiehuis

Het Energiehuis is dé plek voor eigentijdse podiumkunsten voor de stad Dordrecht en regio. Deze ontmoetingsplek staat van ‘s ochtends vroeg tot laat in de avond ter beschikking voor zowel professionals als amateurs.

Het Energiehuis maakt voor het verwerken van belgegevens en het intern doorfactureren gebruik van onze Sandstorm facturatie module.

Noord-Brabant Internet eXchange

De Noord-Brabant Internet eXchange (NBrIX) is een carrier neutraal datacenter in Tilburg.

De NBrIX maakt gebruik van onze Sandstorm software voor asset- en configuratie management, incident management, toegangsbeheer en onderhoudsbeheer.

CrossNetworks


CrossNetworks is geheel onafhankelijke onderneming die verbindingen tussen verschillende locaties realiseert voor bedrijven en instellingen.

CrossNetworks maakt gebruik van onze Sandstorm software voor asset- en configuratie management, incident management en order management.

ZIBBER.me

ZIBBER.me is een Nederlands bedrijf en is specialist in communicatie tussen enerzijds ouderen en anderzijds zowel medisch- en zorgpersoneel als de mantelzorg. Hierbij wordt gebruik gemaakt van zowel tablets als beeldtelefoons met aanraakscherm om ouderen te helpen om heel gemakkelijk en snel contact te leggen met een zorgverlener.

ZIBBER.me maakt voor haar asset management gebruik van de Sandstorm CMDB software van Innogy.

Ministerie van Defensie

De Koninklijke Landmacht zet zich met ongeveer 50.000 medewerkers in voor vrede en veiligheid in Nederland en daarbuiten.

CIMIC Bataljon is binnen de Landmacht een ‘paarse’ eenheid die bestaat uit ongeveer 50 beroepskrachten en 450 reservisten. Voor het beheer van alle persoonsgegevens (HRM) wordt gebruik gemaakt van de software van Innogy.

LCC

LCC is sinds 2003 actief in de Nederlandse (tele-)communicatie markt. Klanten zijn onder andere KPN, Vodafone, T- Mobile, Ziggo, Tele2, Ericsson en Huawei.

LCC maakt voor haar 24 x 7 helpdesk in zowel Nederland als Duitsland gebruik van de Sandstorm software van Innogy voor incident management, locatie beheer en asset management.

DONG Energy

DONG Energy is een Scandinavisch energiebedrijf met wereldwijd meer dan 1,5 miljoen klanten, waarvan 150.000 in Nederland.

DONG Energy maakt voor het beheer van alle zakelijk gas- en electra contracten gebruik van de CRM module van onze Sandstorm software.

British Telecom

British Telecom (BT) is de vooraanstaande partner van multinationals, (overheids)organisaties en grote ondernemingen. De focus ligt daarbij op netwerk- en IT-gedreven oplossingen.

British Telecom maakt gebruik van de software oplossingen van Innogy voor asset- en configuratiemanagement.

ECDL

ECDL ® is de afkorting van European Computer Driving Licence – het Europees Computer Rijbewijs. ECDL opereert wereldwijd en is met 11 miljoen kandidaten in 148 landen de standaard voor computervaardigheid.

ECDL beheert al haar kandidaten, testresultaten en certificaten met behulp van software ontwikkeld door Innogy.

CED Groep


De CED-Groep adviseert, begeleidt, ondersteunt, traint en coacht professionals die in het onderwijs en kinderopvang werken.

De CED-Groep maakt voor een ESF subsidietraject voor het certificeren van kinderdagverblijven gebruik van software van Innogy.

VolkerWessels Telecom

VolkerWessels Telecom is een groep van bedrijven die binnen het bouwconcern VolkerWessels actief is op het gebied van telecommunicatie-infrastructuur.

VolkerWessels Telecom gebruikt de Sandstorm software van Innogy voor site management en contractbeheer.

De Breed & Partners

DBP

De Breed & Partners biedt aan B2B klanten een pakket met diensten, waarvan een aantal gericht zijn op het ondersteunen van marketing- en verkoopactiviteiten. Afhankelijk van de gekozen combinatie van marktkanalen, worden deze diensten on-line en off-line geleverd.

Electro Zwijsen

Electro Zwijsen is een technische organisatie die actief is in diverse sectoren van de installatiewereld.

Aether Arcus

Aether Arcus is een leverancier van draadloze (internet) diensten in Nederland. Diensten die worden aangeboden bestaan zowel uit B2C als B2B internet access als point-to-point VPN verbindingen.

Aether Arcus gebruikt de Sandstorm software onder andere voor asset- en configuratie management en CRM.